18 C
Amsterdam, NL
maandag, 24 juli, 2017.
Home Puzzels

Puzzels

De hoofdprijs, die deze maand verloot wordt onder de goede inzenders van de Zweedse Puzzel, is de Piper-Heidsieck barbecue en koeler in één. Ditjes & Datjes mag 2 exemplaren weggeven.

De tweede prijs is de Classic Master Power blender en de derde prijs een spellenpakket van Identity Games.

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Zweedse puzzel in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 25 augustus 2017 op www.ditjesendatjes.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

1. Barbecue en koeler in één

PIPER-HEIDSIECK is ‘the most awarded champagne house of the century’ en dat mag gevierd worden! Voor een zomers feestje heeft u een paar dingen nodig, namelijk: fijne muziek, uw beste vrienden, een koud drankje en natuurlijk een barbecue. De PIPER-HEIDSIECK barbecue is gelimiteerd verkrijgbaar in Nederland en heeft een chique en elegante uitstraling. Heeft u al een barbecue? Gebruik ‘m dan als icebucket om uw fles champagne in te koelen. Een echte eyecatcher tijdens een etentje of feestje.

2. De Classic Master Power Blender

De Classic Master Power Blender 2.0 liter is een zeer krachtige blender met 6 programma’s voor het maken van de lekkerste smoothies  soepen, sauzen, milkshakes en om ijsblokjes te vermalen. Met zijn 1800 Watt gaat pureren en mixen enorm snel, maar blijven essentiële voedingsstoffen bewaard. Ideaal voor gezinnen! Kijk voor meer informatie op www.bourgini.nl

3. Het spellenpakket van Identity Games

Beleef veel plezier met de hilarische gezelschap spellen van Identity Games! Wat is er leuker om met uw gezin gezellig spelletjes te doen?

Ditjes & Datjes verloot onder de goede inzendingen van de Zweedse Puzzel drie spelpakketten.