Oud-collega van Wendy doet ‘pittig’ boekje open

Wendy van Dijk
Door: Lies Jansen
15-07-2020

Een oud-collega van Wendy van Dijk laat zich niet mals uit over de presentatrice. Zo noemt de oud-collega Radmilo Soda, Wendy een ‘oneerlijke, nare vrouw’. Tegen WEEKEND zegt Radmilo dat hij zich ‘gebruikt’ voelt door de presentatrice.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Ze is er vandoor gegaan met mijn idee’

Samen werkten de twee eerder aan het succesvolle programma ‘Obese’. ,,Ik wilde een tv-programma maken met Wendy en Disq (het fitnessbedrijf van Wendy), zoals het programma ‘Nederland in Beweging’ ”, legt Radmilo Soda uit. Radmilo gaf tips aan Wendy en de twee hadden gesprekken over hoe ze dit nieuwe plan wilden aanpakken. ,,.Ik zocht contact met haar manager en haar broer Mike, maar daarna heb ik er nooit meer wat van gehoord. Later ontdekte ik dat Wendy er achter mijn rug om met Robbert (een andere collega) vandoor is gegaan. En hoe dat is uitgerold met Disq was mijn idee, met een abonnement”, aldus Radmilo.

Eerder deze maand werd duidelijk dat fitnessbedrijf Disq van Wendy failliet is verklaard.

Gebruik gemaakt van collega

Volgens Radmilo is er gebruik van hem gemaakt: ,,Ik had alles opgezet. Dan zou je denken dat je mij erbij betrekt, maar ze hebben mij niks laten weten. Zo gaat dat kennelijk in de tv-wereld. Het is alleen maar eigenbelang.”

Vete met andere collega

Robbert Boekema, een andere collega van Wendy, heeft nu een juridisch geschil met de presentatrice. Het zou zo erg zijn dat de kinderen zelfs vrezen voor uithuiszetting. Lees hier over het verhaal. 

Meer DenD