1000-lb sister Amy alwéér zwanger!

1000-lb sister Tammy krijgt tweede kind
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Amy, bekend van 1000-lb Sisters, is NU AL in verwachting van haar tweede kind. Ze is vijftien weken zwanger! In tegenstelling tot zus Tammy begint Amy haar leven aardig op orde te krijgen…

In TLC-programma 1000-lb Sisters gaan twee zussen de strijd aan tegen hun overgewicht. Amy en Tammy Slaton wegen samen 450 kilo en realiseren zich dat ze iets moeten doen. Vooral Amy realiseert zich dat hun zwaarlijvigheid zowel hun gezondheid als hun welzijn bedreigt. Afvallen is noodzakelijk. De zussen verdienen de kost met hun YouTube-kanalen, waar ze hun dagelijks leven laten zien en make-up-tips geven. Hun zwaarlijvigheid is de enige inkomstenbron die de zussen hebben omdat ze vanwege hun gewicht amper kunnen bewegen. 

Succesvol
Amy is inmiddels voor de tweede keer in korte tijd zwanger. Eerder beviel ze van zoontje Dean. Die eerste zwangerschap was een langgekoesterde droom, maar niet zonder risico. Haar operatie had destijds nog maar net achter de rug en van haar arts mocht ze de eerste twee jaar niet zwanger worden. Inmiddels is ze circa vijftien weken zwanger van haar tweede. Het is niet bekend of zij en vriend Michael een jongetje of een meisje krijgen. Ze houdt haar volgers via social media op de hoogte.

Woede-aanvallen
Zus Tammy is minder gemotiveerd om af te vallen. Tammy heeft woede-aanvallen en zou in rehab zelfs een verpleegster hebben mishandeld waarna ze de kliniek moest verlaten. Ook gebruikt ze extra zuurstof – ,,Om mijn longen stevig en sterk te houden” – maar inhaleert ze tevens graag nicotine. Tammy had een relatie met een zekere Jerry Sykes. Maar die laatste bleek al getrouwd en de vader van meerdere kinderen.

Tags

1000-LB SISTERSTAMMY SLATONZWANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck