2018 is vruchtbaar jaar voor boeren BZV

De boeren van Boer zoekt Vrouw hebben niet alleen maar vruchtbare grond. Dat is deze maand wel duidelijk geworden. Maar liefst drie boeren die bekend zijn van het populaire programma zijn de afgelopen week vader geworden of maakten bekend een kindje te verwachten!

Zwanger

Zo wordt Henk, bekend van seizoen 2012, binnenkort voor de derde keer vader! Zijn vrouw Fiona is over vier maanden uitgerekend. De twee zijn ontzettend blij en trots dat ze dit voor de derde keer mogen meemaken. ,,We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet”, zegt Fiona op de website van Boer zoekt Vrouw. ,,We vinden dat mooi van de natuur eigenlijk, dat je verrast wordt. Je weet al zoveel van het leven…”, vult Henk aan.
Henk en Fiona zijn al ouders van Owen (3) en Jolene (1).

Ook Jan en Rianne zijn in blijde verwachting. De Texelse schapenboer en zijn vrouw hebben al één zoontje, en krijgen er in april een jongetje erbij! ,,Hij groeit super goed en het is gewoon een heel vrolijk mannetje”, zegt Rianne over hun zoontje Melle (3).

Thuis

Tijdens de Boer zoekt Vrouw-afterparty die zaterdag plaatsvond stond Eline al op knappen. Drie dagen later was het zover: Guus werd geboren. Eline en haar boer Leo zijn dolgelukkig met het jongetje. Net zoals bij de bevallingen van hun zoontje Ties, is ook Guus thuis geboren. ,,Mijn zusje is verloskundige, dus die is ’s nachts meteen gekomen. Het is heel erg fijn en vertrouwd dat je zusje dat kan doen. We luisteren gewoon naar haar en dan komt het wel goed”, zegt Leo op de website van Boer zoekt Vrouw.

Eerder dit jaar werden boer Teus en zijn vrouw Pam opnieuw ouders van Floris. En ook boer Hans, bekend van seizoen 2009, en zijn Audrey hebben in 2019 een kindje gekregen.