250.000 kaarten ‘verkocht’ voor Vrienden van Amstel-livestream

Door: DitjesDatjes
13-01-2021

Er zijn al meer dan 250.000 kaarten aangevraagd voor de online-editie van Vrienden van Amstel LIVE. Iedereen kan sinds maandag een gratis een ticket reserveren via de website van het evenement dat zaterdag plaatsheeft.

Op het podium in de Rotterdamse Ahoy treden twintig Nederlandse artiesten, onder wie Guus Meeuwis, Armin van Buuren, Thomas Acda, Paul de Munnik en Duncan Laurence op. Ook Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Snelle en André Hazes zijn van de partij.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Dat Vrienden van Amstel leeft, wisten we ontzettend goed, maar dat de belangstelling zo groot is zegt veel over de behoefte van Nederland om een avondje met muziek en vrienden door te brengen”, aldus Thom Ligthart van bierbrouwer Amstel. “Het doet ons oprecht heel veel dat we dit kunnen aanbieden, we gaan er zaterdag echt een heel bijzondere avond van maken. Aan de onlinegezelligheid zit geen grens, er zijn nog volop kaarten beschikbaar. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Maar hou je thuis wel aan de geldende Covid-regels.”

De 23e fysieke editie van het evenement werd begin december vanwege de coronamaatregelen afgezegd. Daarop werd besloten het evenement digitaal voort te zetten. Jinek staat vrijdag voor het evenement volledig in het teken van Vrienden van Amstel. De talkshow wordt live vanuit Ahoy uitgezonden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD