36-jarige Nicki Minaj met pensioen

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Nicki Minaj heeft zojuist aangekondigd vroeg met pensioen te gaan. De 36-jarige megaster zegt te stoppen met haar muziek carrière. De voornaamste reden zou zijn dat ze een gezin wil stichten.

‘Blijf me draaien tot mijn dood’

“Ik heb besloten met pensioen te gaan en mijn gezin te stichten”, twittert de rapper. “Ik weet dat jullie nu gelukkig zijn. Blijf me draaien, doe het tot mijn dood. Ik blijf altijd van jullie houden” schrijft ze naar haar fans.

Grootste angst

Al vaker gaf de rapper aan dat ze zou stoppen met haar zangcarrière om kinderen te maken en met haar vriend Kenneth Petty te trouwen. Haar grootste angst was jaren geleden al dat ze te veel tijd aan haar werk zou besteden en te weinig aan haar privéleven. ,,Als ik klaar ben met mijn vijfde album en dan nog geen kind heb, het maakt niet uit hoe veel geld ik heb, dan zou ik teleurgesteld zijn als vrouw. Ik heb het gevoel dat ik hier ben om een moeder te zijn” zei de Amerikaanse vijf jaar geleden.

Spijt

Achteraf vindt Minaj haar tweet met pensioenaankondiging ietwat te heftig. Fans reageerden zo geshockeerd dat ze graag alles nog wil toelichten. ,,Ik ben nog steeds hier. Nog steeds verliefd op jullie en dat weten jullie. Ik zie nu dat dit een gesprek had moeten zijn op Queen Radio, en dat zal het ook worden,” schrijft ze. Queen Radio is haar eigen podcast. ,,Ik beloof dat jullie blij zullen zijn. Geen gasten, gewoon wij die over alles praten. Deze tweet was heel opeens en ongevoelig, het spijt me.”

The Queen of Rap

Nicki Minaj, ook wel The Queen of Rap genoemd net zoals Missy Elliott en Lil’ Kim, is een van de grootste vrouwelijke artiesten van nu. De rapper heeft inmiddels vier albums en drie mixtapes uitgebracht.

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1169676721865412608

Tags

FAMILIEGEZINNICKI MINAJPENSIOENRAPPERZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck