3FM hangt songfestivalhandtekeningen voor Beeld & Geluid op

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

NPO 3FM heeft in ruim twee weken tijd 25.000 handtekeningen verzameld om de selectiecommissie voor het Eurovisie Songfestival te overtuigen Joost Klein komend jaar namens Nederland naar Malmö te sturen. Alle handtekeningen zijn op een spandoek gedrukt en voor Beeld & Geluid bij de ingang van het Mediapark in Hilversum gehangen.

De actie werd opgezet door 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker. Omdat de commissie niet beschikbaar was om de handtekeningen in ontvangst te nemen zijn ze op een spandoek gedrukt. Zo zijn ze voor de commissieleden zichtbaar als ze in Hilversum arriveren.

AVROTROS laat desgevraagd weten de actie van 3FM te kunnen waarderen. “We zijn heel blij dat het songfestival leeft”, zegt een woordvoerder. De vele handtekeningen zullen echter niet van invloed zijn op het selectieproces. “Iedereen heeft een gelijke kans.”

Klein is niet de enige bekende artiest die de afgelopen tijd interesse toonde in het songfestival. Ook onder anderen Bankzitters, April Darby en Numidia zagen een deelname wel zitten.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck