3J’s Jan: ‘Ik verdien een plek in the Voice’

Jan Dulles
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Als het aan Jan Dulles ligt zit hij binnenkort in één van de rode stoelen van The Voice Of Holland. Ook weet hij al wie er plaats zou moeten maken voor hem. ,,Ik ga wel op de stoel van Anouk zitten. Zij wil er nu toch niet zitten?”

Lid van de ‘3J’s’ Jan Dulles won dit seizoen van The Masked Singer. De Volendamse zanger kroop in de huid van de ‘Neptunus’ en won de show. In eerste instantie wilde hij niet meedoen, onthult hij. Hij dacht dat de show niet bij hem zou passen. „Toen ik gevraagd werd dacht ik: daarom ga ik het nu een keer juist wél doen”, schreef hij op Instagram.

The Voice

De talentenshows blijven toch lonken en Jan heeft de volgende stap al in zijn hoofd. Hij zou graag jurylid bij The Voice Of Holland willen zijn.

,,Ze mogen me echter wel benaderen om in de jurystoel te gaan zitten”, verklaart Jan in de Weekend. Wel lijkt het hem een beetje spannend.

,,Je ligt toch op een of andere manier onder een vergrootglas als je op die jurystoel zit. Als je een verkeerd jasje aanhebt of als je haar niet goed zit, word je op Twitter direct met de grond gelijk gemaakt.”

Anouk

Als er gevraagd wordt wie er moet wijken voor Jan, antwoordt hij resoluut: Anouk. Maar toch aarzelt Jan, en denkt hij dat hij de huidige jury formatie van The Voice niet snel overtreft.

,,Anouk is een fenomeen, zij heeft haar sporen verdiend, dus zij hoort daar te zitten.” Ook Ali en Waylon vindt hij zeer geschikt. ,,Dus eigenlijk ben ik geen beter jurylid dan de vier die er nu zitten.”

LEES OOK:

Verklaart Anouk nieuw TVOH-jurylid NU al de oorlog?

Tags

ALI BANOUKJAN DULLESJAN SMITTHE VOICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck