400.000 mensen willen Area 51 bestormen: ‘Ze houden ons niet allemaal tegen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Area 51 is al jaren verboden terrein voor burgers. Een doorn in het oog van veel Amerikanen, die willen weten wat er in het afgesloten gebied te vinden is en of dat iets te maken heeft met aliens, die er jaren geleden in een UFO neergestort zouden zijn. Die nieuwsgierige Amerikanen hebben zich op Facebook verzameld en zijn van plan om massaal Area 51 binnen te dringen.

Klonen

Inmiddels hebben 403.000 mensen zich aangemeld als ‘aanwezig’ en nog eens 417.000 zijn geïnteresseerd in het evenement dat vrijdag 20 september zal plaatsvinden. ,,Ze kunnen ons niet allemaal stoppen”, luidt de slogan van het evenement.
Al jaren gaan er geruchten dat de Amerikaanse overheid informatie over aliens en buitenaards leven geheim houdt voor de burgers en dat er in de jaren ’50 een UFO is neergestort. Volgens complotdenkers, niet niet geloven dat Area 51 een militaire basis van de luchtmacht is, zijn er nu wetenschappers aan het proberen de aliens uit de UFO te klonen.

Helaas lijkt het erop dat het evenement nep is, en er dus niet echt ruim 400.000 mensen bij de ingang van Area 51 zullen staan op 20 september. Maar wie weet zijn er toch een paar fanatiekelingen die het plan wel doorzetten en eindelijk het geheim van Area 51 ontdekken.

Tags

ALIENSAMERIKAAREA 51UFO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck