41e super-discount slijterij DirckIII in Etten-Leur

Dirk van den Broek
Door: Jos La Grande
02-12-2020

Het is de 41e vestiging van slijterijketen DirckIII die vandaag is opengegaan. Deze super-discount vestiging is gevestigd in Etten-Leur, in winkelcentrum Van Gogh Passage.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De slijterij-discounter met meer dan 200m2 winkelruimte in Etten-Leur onderscheidt zich in Nederland door een supergroot assortiment dranken tegen superlage prijzen. De slijterij is 7 dagen per week open en beschikt over een ruime parkeergarage onder het filiaal.

Lees meer over DickIII.

Volgens Jeroen Besters, directeur van DirckIII, is DirckIII Etten-Leur een bijzondere winkel. Niet alleen omdat het de 41e vestiging is van de keten: ,,Wij verkopen naast de beste kwaliteitswijnen van 3 tot 20 euro, champagnes, sterke drank, pils en speciaal bier ook een enorm assortiment frisdranken, water en sappen. Die zijn ons het allergoedkoopste. Bij DirckIII vind je alle dranken op één adres, dat is lekker makkelijk en élke dag goedkoop.”

Jeroen Roovers, slijterij-manager van de nieuwste DirckIII, voegt toe: ,,Ook voor de cadeau’s ben je bij ons aan het juiste adres. We pakken het graag feestelijk voor je in.” 

DirckIII in Etten-Leur

Meer DenD