50 Cent trekt steun Donald Trump weer in

Door: DitjesDatjes
26-10-2020

De steun van 50 Cent voor Donald Trump was van korte duur. De rapper en acteur liet dit weekend weten dat hij nooit veel op heeft gehad met de president.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Afgelopen week liet Curtis Jackson, zoals 50 eigenlijk heet, weten dat hij op Trump gaat stemmen omdat hij het niet eens is met het plan van Joe Biden om mensen met een hoog inkomen 62 procent belasting te laten betalen. “Het kan me niets schelen dat Trump niet van zwarte mensen houdt, 62 procent, ben je gek geworden?” twitterde hij toen, om later te vervolgen: “Ik wil geen 20 Cent worden. Dit is een heel, heel slecht idee.”

Dat leidde tot een twitterconversatie met zijn voormalig geliefde, comedian Chelsea Handler, die verkondigde dat de rapper niet langer haar favoriete ex was. Terwijl Curtis het nog hield op een lacherig “Oh God, dit heeft nu invloed op mijn liefdesleven. Ik hou van je, laat Trump en Biden niet tussen ons komen”, reageerde Chelsea heftiger. “Hey fucker, ik betaal graag je belasting als jij je verstand gaat gebruiken. Black lives matter. Dat ben jij, weet je nog?”, liet ze hem weten.

Chelsea was dit weekend te gast in de talkshow van Jimmy Fallon, en besprak daar nog eens hoe ze over haar ex denkt. “Ik moest hem eraan herinneren dat hij zwart is en dus niet op Donald Trump kan stemmen, en dat hij niet al zijn volgers zo moet beïnvloeden alleen omdat hij vreest voor zijn eigen portemonnee.” De comedian voegde daar grappend aan toe dat ze bereid was van alles met de rapper te doen om hem van gedachten te doen veranderen en Trump publiekelijk af te vallen.

Dat werkte, want 50 Cent liet op Twitter weten: “Eh wat? Fu*k Donald Trump, ik heb hem nooit gemogen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD