538 sneert naar Angela de Jong: ‘Van azijn kun je niet lam worden’

Door: Charlotte Wijnen
04-01-2022

Angela de Jong heeft een bijzondere onthulling gedaan: ze is nog nooit dronken geweest. Radio 538-dj Barend van Deelen begrijpt wel waarom. ,,Snap ik, van azijn kun je ook niet lam worden.”

De 45-jarige Angela de Jong is nog nooit in haar leven dronken geweest. Natuurlijk drinkt ze wel eens een drankje, maar dan gaat ze nooit over haar grens heen. ,,Ik ben nog nooit dronken geweest en ik heb nog nooit drugs gebruikt. Ik ben wel eens aangeschoten geweest, maar niet verder dan aangeschoten”, onthult Angela op NPO Radio 1.

Angela verliest niet graag de controle

Ze geeft aan dat ze er gewoonweg niet van houdt om de controle te verliezen, en daarom nooit te ver gaat. ,,Ik ben niet iemand die graag de controle verliest. Dan stop je vanzelf en dan gaat er net wat meer water tussendoor.”

Angela heeft geen idee hoe het voelt om dronken te zijn, maar hoopt dit ook nooit te hoeven meemaken. ,,Het feit dat ik ’s ochtends wakker zou worden en niet meer zou weten wat ik de avond ervoor zou hebben uitgespookt… Daar krijg ik echt spontaan de bibbers van. Dan is het heel makkelijk om die fles halverwege te laten staan.”

Sneer van Radio 538

Radio 538-dj Barend van Deelen begrijpt wel waarom Angela niet dronken wordt. ,,Snap ik. Van azijn kun je ook niet lam worden”, sneert hij in zijn Instagram Stories.

En dat ze bij Radio 538 niet zo’n groot fan zijn van Angela is niet gek te noemen. Talpa, waar Radio 538 ook onder valt, heeft onlangs alle banden verbroken met het AD na kritische berichtgeving.

Meer DenD