7 vragen aan….Humberto Tan

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

Humberto Tan staat helemaal in de startblokken om er weer tegenaan te gaan bij RTL. Hij nam tijdens de coronabeperkingen twee programma’s op: ‘Het zijn net mensen’ en ‘Got Talent Worldwide’. Daarnaast is hij komend seizoen te zien in ‘Holland’s Got Talent’ en ‘Humberto onderneemt’. ,,Zoveel verschillende soorten programma’s passen goed bij me.” 

1. Hoe heb je de beperkingen tijdens de intelligente lockdown beleefd? 

,,Ik heb tijdens corona al twee andere programma’s opgenomen: Het zijn net mensen en Got Talent Worldwide… Maar live publiek blijft het mooiste. Bij HGT was er publiek bij via een LED-scherm, dus dat was slim opgelost.” 

2. Ook ga je naast deze programma’s Humberto onderneemt voor RTL Z maken. Veel variatie! 

,,Toch past alles bij me. Zowel HGT als Humberto onderneemt passen bij mijn interesse en nieuwsgierigheid. HGT filmpjes kijk ik ook buiten de uitzending om zelf regelmatig. De afgelopen jaren ben ik ook in het land veel ondernemers tegengekomen en heb ik veel met ondernemers samengewerkt. Zo was ik bijvoorbeeld 12 jaar lang de presentator van EY entrepreneur of the year, een landelijke ondernemersprijs.” 

3.  Als je zelf een programma zou mogen bedenken: waarover zou dat gaan? 

,,Humberto onderneemt heb ik over meegedacht, samen met RTL, en ook een deel van de gasten persoonlijk benaderd. En andere ideeën hier in DenD roepen, is niet zo heel slim… hahaha!” 

4.  Waar ligt, naast jouw carrière, jouw hart? 

,,Bij fotografie! (Humberto deed ook mee aan programma Het Perfecte Plaatje red.) Maar mijn hart ligt ook uiteraard bij mijn familie.” 

5.  Welk ander beroep had je willen uitoefenen als je geen journalist/presentator was geworden?  

,,Ik heb overwogen om diplomaat te worden. Het leek mij geweldig om steeds een andere standplaats te hebben… Van Zambia tot Zweden.” 

6. Wat weten de mensen nog meer niet van jou? 

,,Dat ik in mijn vrije tijd heel graag door fotoboeken blader. En dat ik een enorme honden- en cheesecake liefhebber ben!” 

7. Wat is de mooiste levensles die je tot nu toe kreeg? 

,,Een levensles van mijn moeder. Die zei altijd: ‘Voor mooie dingen in je leven moet je zelf je best doen, ellende komt vanzelf op je af…” 

Tags

7 VRAGENHUMBERTO TANVANESSA BONTJEVRAGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck