7 vragen aan: Jeroen van der Boom

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Wist je dat Jeroen van der Boom (48) komend voorjaar zijn Gooise villa verruilt voor bruisend Amsterdam? En had je al iets vernomen van zijn nieuwe meezingfeest? DenD stelde Jeroen 7 vragen! 


 
1. Je verruilt het Gooi voor Amsterdam? Waarom?  
,,We wonen al achttien jaar naar volle tevredenheid in Blaricum. Toch verhuizen we komend voorjaar naar Amsterdam-Zuid. We willen dichter bij onze kinderen wonen. Amsterdam heeft mij altijd getrokken. Ik hou van de energie van deze mooie stad. Waar gaan op een ideale plek locatie wonen. Vrij rustig maar met de gemakken en het plezier de grote stad. Het is een wens die uitkomt.” 
 

2. Vroeger wilde je zanger op bruiloften en partijen worden. Kun je je daar nog iets bij voorstellen? 

,,Als je in een klein dorp woont, is Hilversum erg ver weg. Ik ben begonnen met bruiloften en partijen, omdat ik van mijn hobby mijn beroep wilde maken. Er is ook helemaal niks mis is met mensen die zingen op dergelijke evenementen. Je probeert mensen met je kwaliteiten te vermaken op wat de mooiste dag van hun leven moet zijn. En het is hartstikke mooi als dat lukt!” 
 

3. Heeft de roem jou veranderd? 

,,Ik denk het zelf niet, maar dat kun je altijd het beste vragen aan familieleden of vrienden. Natuurlijk is mijn leven veranderd. Ik word herkend en aangesproken op straat. Maar sommige zaken veranderen nooit. Ik vind het nog steeds hartstikke leuk om muziek te maken, al doe ik dat nu in mijn eigen studio.” 
 

4. ‘Mag ik dan bij jou?’ was een grote hit. Bij wie zou je zelf schuilen? 

,,Ik zou te allen tijde bij mijn familie of vrienden terecht kunnen. Met mijn gezin met stip op één natuurlijk. Ik ben gelukkig gezegend met familie waar geen ruzie is. Iedereen kan goed met elkaar opschieten. Zoals we altijd zeggen: ‘bij ons achter het hek thuis’ is een veilige plek.” 
 

5. Wat maakt je vrolijk? 

,,Ik word vrolijk van mijn gezin. Elke dag word ik wakker met het gevoel dat ik bij hen wil zijn. En ik vind het nog steeds leuk om een hengeltje uit te gooien. Ik zit dan niet met een dobbertje langs de kant te wachten tot een visje bijt. Ik vis met werphengels op roofvissen, vooral op snoeken.” 
  

6. Wat ergert je? 
 
,,Aan kleine dingen. Zoals de haan van de buurman en de piepjes van de vaatwasser. Maar dat is allemaal klein leed, luxeproblemen.” 
 

7.  Wat heb je voor 2021 voor je fans in petto?  

,,Als de situatie het toestaat, vieren we het tiende jubileum van Holland Zingt Hazes. Dat vind ik hartstikke leuk. Daarnaast ben ik bezig met nieuw een meezingfeest. Het idee is een avond waarin twintig procent van het repertoire vastligt en de rest wordt ingevuld met verzoeknummers. Dat zorgt elke avond voor een verrassing. Geen enkele avond zal hetzelfde zijn. Ook ben ik bezig met nieuwe muziek. Ik wil muziek maken met écht mijn sound. Je merkt soms dat je je eigen geluid een beetje verliest omdat je teveel wil vernieuwen of omdat de markt daarom vraagt. Ik wil wel vernieuwen, maar dichter bij mezelf blijven.” 

Tags

7 VRAGEN AANJEROEN VAN DER BOOM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck