7 vragen aan….Natasja Froger

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Vanessa Bontje

 

Als presentatrice van RTL 4-programma ‘Bouwval Gezocht’ kan Natasja Froger haar hart ophalen als het gaat om het ondersteunen van mensen. De echtgenote van zanger Rene Froger zet zich sinds jaar en dag in voor andere mensen. ,,Mensen helpen, is echt iets dat in mij zit”, vertelt Natasja, die voordat ze Rene leerde kennen haar beste vriend, die ongeneeslijk ziek was, in zijn laatste dagen begeleidde. ,,Er zijn momenten dat je er gewoon moet zijn voor elkaar. Dan kun je het even niet alleen.” 

 1. Heb jij nog goede voornemens voor 2018? 

,,Nou… Twee dingen eigenlijk. De eerste is: doorgaan zoals het nu gaat. En de tweede – mag ik eigenlijk nog niet verklappen, want het is nog niet helemaal definitief – maar het ziet ernaar uit dat er een tweede Heppie Hotel komt!”

2. Vertel nog eens wat dat precies is?  

,,Het eerste Heppie Hotel hebben Rene en ik geopend in 2009 en is bedoeld voor kinderen die het om uiteenlopende redenen thuis lastig hebben. In samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind worden voor kinderen die niet op vakantie kunnen of voor wie er door geldproblemen geen mogelijkheden zijn om ze bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie op te vangen gezorgd. En als het goed is, komt er dus nog eentje bij.” 

 ,,Zonder familie en goede gezondheid ben ik niets” 

3. Waar ben je nog meer allemaal mee bezig? 

,,Ik doe weer ‘Bouwval Gezocht’ voor RTL 4. Kan daar precies de programma’s doen waarin ik mijn ziel en zaligheid kwijt kan: mensen helpen. Al vind ik het fijn dat het niet zo zwaar is als adoptieprogramma ‘Met open armen’, waarvan het thema natuurlijk al best heel heftig was.”

4. Je klust zelf niet mee tijdens het programma, maar staat de kandidaten met raad en daad bij. Vind je dat jammer?  

,,Het is prima zo. De een wil zijn hart luchten, de ander heeft behoefte aan een complimentje. En weer een ander moet ik achter de vodden aan zitten. Ik vind dat ontzettend leuk om te doen.”

5. Het zit echt in jou om mensen te willen bijstaan he?  

,,Klopt. Dat is altijd al zo geweest. Van jongs af aan. Een vriend van mij die terminaal was, heb ik tot het einde toe verzorgd. Dat was zwaar, maar ik was tegelijkertijd erg blij dat ik het voor hem en samen met hem heb kunnen doen.” 

6. Wat gaan we in de toekomst nog van je zien? 

,,Naast ‘Bouwval Gezocht’ en goede doelen, ben ik moeder en houd een huishouden draaiende en geniet ik van mijn zoons Maxime en Didier en hun vriendinnetjes. En ook van Rene’s dochter Natasha die zelf kindertjes heeft.” 

7. Ja, de familie wordt steeds groter!  

30-10-2017 Katwijk, 7 jaar Soldaat van Oranje-De Musical<br /> Natasja Johanna Froger-Kunst (Brielle, 14 juni 1965) is een Nederlandse tv-presentatrice en sinds 31 december 1991 echtgenote van zanger René Froger. Natasja met de kinderen Danny, Maxim, Natascha<br />
Foto en Copyright: Foto Leo Vogelzang VOF

,,Kijk ze nou staan…” wijst Natasja tijdens een voorstelling van Soldaat van Oranje op haar kroost en aanhang. ,,Zij zijn echt mijn meest kostbare bezit hoor. Zonder hen en zonder een goede gezondheid ben ik niets.” 

Tags

7 VRAGEN AANDANNY FROGERNATASJA FROGERRENÉ FROGERVANESSA BONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck