Lil’Kleine boos op dj Oliver Heldens

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Lil Kleine was gisteren met vriendin Jaimie Vaes aanwezig bij een event in het Amstel Hotel. DJ Oliver Heldens vindt dat Jaimie wel erg veel lijkt op Monica Geuze, de ex van de rapper.

Lil Kleine postte onderstaande foto op Instagram. Dj Oliver Heldens doet een bijzondere ontdekking. Volgens hem heeft Jaime veel weg van Monica Geuze, de ex-vriendin van de Amsterdamse rapper. Oliver reageert: ,,Oh zijn jullie weer samen? Wat leuk.” Lil Kleine, die Jorik heet, kan dit niet waarderen. Hij sneert: ,,Hoe is ’t trouwens tussen jou en je vriend?”

Sneer

Oliver Heldens, die overigens niet op mannen valt, laat zich niet kennen. ,,Gaat top man. Letterlijk top.” Hij sluit zijn reactie af met een grap: ,,Dus niet bottom.”

De sneer van Lil Kleine weerhoudt Oliver er niet van om nog een compliment te geven aan Jaimie: “Die jurk is trouwens echt super nice.”

In december 2016 maakte Monica Geuze bekend dat de relatie over was. De twee waren vier jaar lang samen. In mei 2017 kreeg Jorik een relatie met Jamie Maes.

https://www.instagram.com/p/BhKdaF2hhVr/

Tags

LIL' KLEINEMONICA GEUZE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck