75.000 handtekeningen voor ontslag ITV-presentatoren

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Een handtekeningenactie om de Britse tv-presentatoren Holly Willoughby en Phillip Schofield te laten ontslaan, is inmiddels meer dan 75.000 keer ondertekend. De twee worden beschuldigd van voordringen bij de rij om afscheid te nemen van Queen Elizabeth in Westminster Hall, maar claimen zelf dat ze als media naar het daarvoor bestemde vak geëscorteerd werden.

Veel van de klagende kijkers eisen excuses van het duo dat de ochtendshow This Morning presenteert, maar Willoughby en Schofield hebben dat elf dagen na het incident nog niet gedaan. Ze blijven bij het verhaal dat ze toestemming hadden om naar binnen te lopen, en zo zelfs handelden volgens het mediaprotocol. Dit verhaal wordt ondersteund door de baas van de tv-zender waar ze voor werken. “Dit laat zien hoe een kleine groep mensen heel hard kan schreeuwen om een verhaal te verspreiden”, aldus ITV-directeur Carolyn McCall. “En dat is echt verschrikkelijk voor ze.”

Mensen stonden soms tot wel vierentwintig uur in de rij om hun respect te uiten bij de kist van koningin Elizabeth. Om de twee ITV-presentatoren op hun uitzonderingspositie te wijzen wordt ook gerefereerd aan ex-voetballer David Beckham, die veertien uur in de rij stond om afscheid te kunnen nemen.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck