A Star is Born: Lady Gaga in de polder heet Patricia van Haastrecht

Patricia van Haastrecht

Met Dennis van Aarssen, de band Navarone, Menno Aben en Patricia van Haastrecht lijkt de finale van The Voice 2019 een uitgemaakte zaak: de enige echte ster van het gezelschap is ook meteen de gedroomde winnares. Ze heet Patricia van Haastrecht.

Ze kan jodelen, musical en heeft het in zich om een ware popster te worden. Goed opgeleid en met een uitstraling die doet denken aan Lady Gaga in de film A Star is Born.

Aanwijzing

Waar er bij Wie is de Mol altijd wordt gespeculeerd over verborgen aanwijzingen, zijn die er misschien ook wel bij The Voice…

Hier is er een voor The Voice van vanavond. Patricia staat namelijk op 10 mei in het Utrechtse Tivoli met een eigen concert! Een aanvullend programma met de vrouw die voor vanavond de beste kaarten in handen heeft. Ze behoort tot een nieuwe succesvolle generatie zangers met onder andere Davina Michelle en Tino Martin (echte naam: Tinus Kouwenberg).

Over Patricia’s tegenstrevers: concurrent Dennis (‘Rob Jetten’) van Aarssen doet het goed bij de plaatselijke rotary, Navarone is gewoon een leuke coverband en de 18-jarige Menno Aben is een groot talent maar moet nog louteren. Wint Menno dan gaat ook hij, netzoals de winnaar van vorig jaar Jim, de vergetelheid in.

Talent

Patricia van Haastrecht heeft het talent, de toekomst, maar krijgt ze ook de stemmen van het Nederlandse volk? In De Volkskrant van vandaag wordt vastgesteld dat de kijkcijfers van The Voice achterblijven bij de successen van de afgelopen jaren. Vorige week 1,8 miljoen kijkers en vanavond, ga daar maar van uit, meer dan 2 miljoen.

Coach Lil Kleine heeft trouwens niet één deelnemer vanavond in de finale van The Voice. De vriendelijke jongeman voegt maar weinig toe aan de juryleden, waar Marco Borsato en Miss Montreal, node worden gemist.

Rise Up voor het Patricia van Haastrecht: