Alles voor aandacht? André post filmpje van Bridget

Andre Bridget|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Het lijkt erop dat André Hazes geen genoeg kan krijgen van alle aandacht en commotie rondom de breuk met Monique Westenberg. De 25-jarige zanger heeft gisteravond een Instagram Storie gepost waarin Bridget Maasland (45), zijn nieuwe liefde, te zien is.

Herkennen

Samen met een paar vrienden en de blonde presentatrice is André aanwezig bij een optreden van de Amerikaanse rockband Greta van Fleet. Ze komt niet helemaal met haar gezicht in beeld en ook is ze maar een paar seconden te zien, maar dat is genoeg om Bridget te herkennen.

Dat André haar filmt en dat op Instagram post is opmerkelijk. Sinds zijn management zaterdag bekend heeft gemaakt dat de relatie met Monique voorbij is, en Monique enkele momenten later schreef dat André een ander had, is er alleen maar kritiek geweest op André. Toen bekend werd dat Bridget zijn nieuwe liefde is, kreeg ook die veel haatreacties.

Leeftijd

Of de relatie tussen Bridget en André lang gaat duren is nog maar de vraag. De blondine heeft meerdere relaties gehad met (veel) jongere mannen, en het leeftijdsverschil van twintig jaar wat nu tussen haar en André zit is voor haar een record. Toen het uitging met haar vorige partners zei ze dat het leeftijdsverschil de oorzaak was. Zij en haar vriendjes zouden in een andere levensfase zitten. Is André wel volwassen genoeg voor Bridget?

 

Tags

AANDACHTANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDINSTAGRAMLEEFTIJDLEEFTIJDSVERSCHILMONIQUE WESTENBERGUIT ELKAARZOONTJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck