‘Aangifte tegen Tristan uit Op Zoek Naar wegens mishandeling’

Aangifte gedaan tegen geweldadige Tristian
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zou aangifte zijn gedaan tegen Tristan van der Lingen, bekend uit het programma ‘Op Zoek Naar’. Eerder deze week ging er al een gerucht rond dat Tristan iemand zou hebben mishandeld. RTL Boulevard meldt nu dat er inderdaad een aangifte ligt.

In het programma ‘Op Zoek Naar’ worden de twee nieuwe hoofdrolspelers van de musical ‘Grease’ gezocht. Aankomende vrijdag is de finale, maar over één van de deelnemers is enige ophef ontstaan. Eerder deze week werd een heftig gerucht over Tristan van der Lingen naar buiten gebracht.

‘Aangifte’

Onder een fragment op YouTube van de halve finale verscheen een bizar verhaal over Tristan. Hij zou een student van Fontys Hogeschool voor de Kunsten hebben mishandeld. De reactie werd meteen weer verwijderd, maar Roddelpraat meldde gisteren in de uitzending dat het gerucht wél waar is. ,,Er is afgelopen vrijdag aangifte gedaan tegen Tristan van wurging”, vertelt Dennis Schouten in de Roddelpraat-uitzending. Wat is er gebeurd? ,,Op een gegeven moment ging op zijn school het verhaal rond dat Tristan met iedereen vreemdging.”

‘Tristan vliegt hem aan’

Volgens Dennis werd er een Instagrampagina aangemaakt waar de affaires van Tristan aan het licht werden gebracht. ,,Tristan werd toen woest, want er werd gezegd dat Tristan een vreemdganger zou zijn”, aldus Dennis. Vervolgens zou hij één van zijn klasgenoten, met wie hij een affaire zou hebben, hebben verdacht van de pagina. ,,Tristan vliegt hem aan en wurgt hem.”

Reactie school

Omdat Dennis en Jan het een ‘raar verhaal’ noemen, besloten ze om reactie te vragen bij de school. ,,Wij zijn op de hoogte van het feit dat er een incident heeft plaatsgevonden in ons gebouw”, schrijft de school in een mail naar Dennis. Volgens Roddelpraat is er ook aangifte tegen Tristan gedaan, maar daar zegt de school niet van op de hoogte te zijn.

Politie

Het verhaal werd gisteren ook besproken bij RTL Boulevard. ,,AvroTros zit met een aangifte tegen een kandidaat van het programma ‘Op Zoek Naar’ in zijn maag. Deze deelnemer zal volgens de aangifte op 17 januari iemand hebben mishandeld. Politie bekijkt de aangifte die is gedaan”, vertelde Luuk Ikink. Hiermee bevestigt RTL Boulevard dat er inderdaad een aangifte tegen Tristan ligt.

Ook AvroTros heeft gereageerd op de kwestie. ,,AvroTros onderneemt vooralsnog geen actie voor de live-finale van aanstaande vrijdag. In een reactie laten ze weten dat ze willen handelen op basis van feiten en bewijs. Dat bewijs hebben ze nu nog niet en er is ook nog geen veroordeling, zeggen ze. Ze noemen het ook een impactvolle situatie voor alle betrokkenen”, aldus Luuk Ikink.

Tags

AANGIFTEAVROTROSGERUCHTHEFTIGOP ZOEK NAARRODDELPRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck