Aangifte The Voice-schandaal met ‘overtuigend bewijs’

Door: Kees van der Made
23-01-2022

Sébas Diekstra staat iemand bij die aangifte gaat doen tegen één van de hoofdrolspelers van het The Voice-schandaal. Volgens hem is er ‘overtuigend bewijs’.

Nóg een slachtoffer van één van de hoofdrolspelers uit het Voiceschandaal is voornemens aangifte te doen. Zij wordt bijgestaan door advocaat Sébas Diekstra. Dit maakte de advocaat rond één uur vanmiddag bekend. Diekstra komt nu naar buiten met meer informatie. Het betreft een vrouw die voorlopig nog in de anonimiteit wil blijven, maar niet uitsluit in de toekomst alsnog naar buiten te reden met haar verhaal. Volgens de advocaat is het vermeende slachtoffer in bezit van ‘overtuigend bewijs’, aldus Diekstra. Hij zegt erover: ‘Dit bewijs is inmiddels veilig gesteld.’

Meer dan vijf

Het slachtoffer roept anderen op ook aangifte te doen. Diekstra: ‘Wat ze wil is dat er geen slachtoffers meer kunnen worden gemaakt.’ De advocaat brengt haar in contact met de zedenrecherche. Daarmee zijn nu meer dan vijf aangiftes gedaan tegen betrokkenen van het schandaal rondom The Voice of Holland dat het internetprogramma BOOS afgelopen donderdag publiceerde.

Meer DenD