Aantal kijkers voor NPO-hit Oogappels blijft groeien

Door: DitjesDatjes
08-04-2021

Het aantal kijkers voor de NPO-hit Oogappels blijft groeien. De derde aflevering van het derde seizoen trok woensdagavond 1,44 miljoen kijkers, opvallend meer dan de eerste twee afleveringen van de nieuwe reeks (rond de 1,2 miljoen kijkers). Dat blijkt uit de cijfers die de Stichting KijkOnderzoek donderdag publiceerde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Oogappels volgt vier verschillende gezinnen waarin de ouders worstelen met de opvoeding van hun kinderen. De lat van de ouders ligt echter wel hoog, want het leven is volgens hen immers maakbaar en moet vooral perfect zijn. Dat gaat alleen een beetje lastig als de kinderen verre van perfect zijn en de ouders zelf ook maar wat aanmodderen. Onder meer Bracha van Doesburgh, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Maryam Hassouni, Jeroen Spitzenberger, Eva van der Gucht en Mike Libanon spelen mee in de serie die wordt geregisseerd door Will Koopman.

De best bekeken programma’s van de avond waren het NOS Journaal van 20 uur (2,58 miljoen) en het RTL Nieuws (1,48 miljoen). De derde aflevering in de documentairereeks over de Kinderen van Ruinerwold staat op de vierde plek, met 1,4 miljoen kijkers.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD