Aanzoek Martijn kwam onverwacht

Door: Tanja Brouwer
21-12-2018

Het sinterklaasgedicht dat Deborah Wietzes begin december kreeg, is misschien wel de mooiste die ze ooit heeft gehad. Haar vriend Martijn Krabbé vroeg, natuurlijk in rijm, of Deborah met hem wilde trouwen. Ze zei volmondig ja.

Vriendschap

,,Jij bent mijn liefde, jij bent het overzicht. Ik ga voor altijd van je houden, Deborah, wil je met me trouwen?”, schreef de presentator aan zijn vriendin. Deborah was meteen in de wolken, want trouwen met Martijn ziet ze wel zitten. ,,Ik hoefde er geen seconde over na te denken”, zegt Deborah tegen weekblad Privé. Toch kwam haar enthousiasme voor Martijn als een verrassing: ,,Ik was stomverbaasd dat ze ja zei. Ik ben natuurlijk best een rare match voor wie dan ook. Maar kennelijk houdt ze van mij. Daar ben ik vreselijk dankbaar voor. De twee zijn pas een aantal maanden samen. ,,Martijn had al een beetje gehint op een huwelijk, maar ik had niet verwacht dat hij me zo snel zou vragen.” Lange tijd waren ze goede vrienden, maar toen ze elkaar eerder dit jaar gedag kuste, vloog opeens de vonk over. ,,Allebei dachten we: misschien is er meer. Ik vroeg haar om nog een kus. Opeens van het BOEM”, vertelt de presentator aan Privé. ,,Onze romance is uit vriendschap ontstaan. Dat is er  fijn, omdat je elkaar al heel goed kent. Het is bijzonder solide. Helemaal perfect.”

Kinderen

Deborah wordt binnenkort niet alleen maar ‘vrouw van’, maar ook stiefmoeder van vier kinderen. ,,De kinderen horen bij Martijn, dus die heb ik in de loop van de jaren op een ongedwongen manier al leren kennen. Ze zijn [email protected] Het zijn heel warme, lieve schatten van kinderen. Echt een bonus.” De kinderen vinden Deborah ook erg aardig, en waren volgens Martijn dan ook heel enthousiast toen bekend werd dat ze gingen trouwen.

Wanneer ze precies in het huwelijksbootje stappen, weten ze nog niet. Wel weet Deborah welke naam ze wil dragen na het ja-woord: ,,Ik zou het een eer vinden om Krabbé te heten.”

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen