A$AP Rocky toch wel op laatste dag Lowlands

Door: DitjesDatjes
18-08-2019

Lange tijd was het onzeker of A$AP Rocky, die in Zweden was aangeklaagd wegens mishandeling, zondag op Lowlands zou staan. Maar de Amerikaanse rapper beklimt toch echt het podium tijdens de laatste dag van het festival in Biddinghuizen.

Wel, niet, wel, niet? Voor een lange tijd was het niet zeker of A$AP Rocky, die in Zweden was aangeklaagd wegens mishandeling, op Lowlands zou staan deze zondag. De Amerikaanse rapper zal toch echt het podium betreden op de laatste dag van het festival in Biddinghuizen.

Flinke schadevergoeding

Rakim Mayers, beter bekend als A$AP Rocky, kreeg afgelopen woensdag een voorwaardelijke straf opgelegd na een vechtpartij in Stockholm waarin hij betrokken was in juni. Het slachtoffer, die ernstige verwondingen aan het gevecht heeft overgehouden, krijgt een flinke schadevergoeding die door de rapper betaald moet worden. Hoe dan ook, A$AP Rocky zou gewoon optreden werd een dag vóór de uitspraak al bekend gemaakt aan Lowlands door Rakim’s manager.

Hoofdact van het festival

De Amerikaanse rapper staat zondag om 19.30 uur dus gewoon in de Alpha-tent van het festival. Hij is een van de hoofdacts van Lowlands. Samen met acts als James Blake, Franz Ferdinand, New Order en Tame Impala staan op het podium op de laatste dag van de 27e editie.

Alles uit de DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen