A$AP Rocky vrijgelaten: publiek juicht!

Door: DitjesDatjes
03-08-2019

Rapper A$AP Rocky, oftewel Rakim Mayers, staat de afgelopen weken vol in de spotlight. Hij wordt verdacht van ernstige mishandeling in een vechtpartij in Stockholm. Hij schijnt samen met een paar leden van zijn crew betrokken te zijn geraakt en zit sinds 2 juli achter de tralies. Toch is hij nu weer veilig thuis…

Naar huis in stijl

Vrijdag kreeg de rapper in Zweden te horen dat hij de uitspraak van de rechtszaak in zijn thuisland Amerika mag afwachten. Volgens Aftonbladet, een Zweedse rechtbankverslaggever, vielen A$AP Rocky en de twee andere verdachten elkaar in de armen van blijdschap nadat ze te horen kregen over hun voorlopige vrijlating. Zelfs het publiek juichte mee. Dezelfde dag landde hij nog in Los Angeles en dat deed hij natuurlijk in stijl: in een privévliegtuig. Dit laat verschillende Amerikaanse media weten.

Lowlands optreden gaat vooralsnog door

De rechtbank doet naar verwachting op 14 augustus de uitspraak. Maar vier dagen later moet de 30-jarige rapper eigenlijk optreden op het Nederlandse Lowlands. Tot nu toe staat de artiest nog steeds op de line-up van het festival en gaat het optreden vooralsnog door.

‘Onschuldig’

Een celstraf van zes maanden wordt er tegen de rapper geëist. Uiteraard zegt A$AP Rocky zelf onschuldig geweest te zijn tijdens de vechtpartij in het centrum van Stockholm. Hij zegt zichzelf alleen te hebben verdedigd tijdens het gevecht.

 

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen