Abbey Hoes onder vuur: ‘Uit de hoogte gevallen sterretje’

Abbey Hoes onder vuur
Door: Charlotte Wijnen
18-08-2022

Abbey Hoes ligt al tijden wakker van de roddels die verspreid worden via juicekanalen. Nu blijkt haar nachtmerrie werkelijkheid te worden, want Juicechannel deelt een aantal schokkende verhalen over de actrice.

Abbey werd op de rode loper van de horrorfilm Nope gevraagd wanneer de laatste keer was dat ze niet meer kon slapen. ,,Ik zat laatst naar die juicekanalen te kijken. Daar kan ik ook niet van slapen. Dat vind ik net een soort horrorfilm eigenlijk, als ik eerlijk ben”, antwoordde ze in gesprek met Shownieuws.

Het woord ‘juicekanalen’ hoef je maar in de mond te nemen en je ligt meteen onder vuur, zo blijkt nu. Nadat Abbey haar angst heeft uitgesproken komen er allerlei verhalen over haar los. En die zijn niet mals.

‘De Maan van de filmwereld’

,,Zo wordt zij ook wel de Maan van de ‘filmwereld’ genoemd. Abbey houdt namelijk aan iedere productie wel een ‘vlam’ over waarmee zij het ook heel gezellig offset heeft”, meldt Juicechannel op Instagram. ,,Het maakt haar helemaal niets uit of diegene in een relatie zit of niet, als Abbey hem wil dan gaat ze er helemaal vol voor.”

Maar dat is nog niet alles. ,,Ook vertellen bronnen die met haar samen hebben gewerkt in een productie aan ons dat Abbey zichzelf ook als een diva kan gedragen tegen mensen van de crew. Ze vertellen onder andere dat Abbey heel erg sfeerbepalend is voor hoe het er aan toe gaat…”

Het diva-gedrag van Abbey

Al snel krijgt het kanaal meer verhalen toegestuurd. ,,Deze meid is zo onvriendelijk als wat”, zo schrijft een volger. ,,Ze komt in dezelfde salon en iedereen die daar werkt heeft een hekel aan haar. Ze doet ontzettend uit de hoogte en onbeschoft tegen de medewerkers en denkt dat ze heel wat is. Ik noem haar een uit de hoogte gevallen sterretje.”

Een andere volger zat bij Abbey op de middelbare school. De actrice zou toen al diva-gedrag hebben vertoond. ,,Zo’n tien jaar geleden. Ook toen al arrogant omdat ze een paar kleine rolletjes had gehad. Was alleen geliefd bij de leraren omdat ze de ‘ster’ was. De rest van de school vond haar vreselijk omdat ze zich zo arrogant gedroeg.”

Meer DenD