Janice Abbring wil geen kinderen, Zweedse vriend misschien wel

Door: Caroline Vlietstra
01-08-2017

Een ‘oergevoel’ om moeder te worden heeft Janice Abbring, presentatrice van Zomergasten, niet.

“Ik heb altijd gezegd: ‘Misschien komt het nog.’ En nu ben ik de veertig gepasseerd en mag Onze Lieve Heer dus wel een beetje opschieten met dat oergevoel. Maar ik vraag me, misschien heel egocentrisch, steeds af of mijn leven er werkelijk leuker van wordt. Ik denk van niet.”

Haar huidige Zweedse vriend zou best kinderen willen, zo zegt ze tegen het tijdschrift. “Als ik had gewild, was ik nu al lang en breed zwanger geweest.”

Presentatrice Janine Abbring gaat na het seizoen Zomergasten weer de anonimiteit in.

“Dat hele bekendheidsgedoe gaat bij mij in golven. Ik hecht er weinig waarde aan, en ben na ‘Wie is de mol?’ bewust weer achter de schermen gaan werken”, vertelt zij. Abbring deed in 2012 mee aan het programma en raakte ernstig gewond toen zij bij een val een van haar ruggenwervels brak.

Janine en Arjen

Een andere golf van aandacht kreeg zij toen ze op haar 25e met Arjen Lubach een hit scoorde met Jelle, een parodie op het nummer Stan van Eminem. “Hilarische tijd was dat” , herinnert ze zich. Een tijdje as ze ook verliefd op Lubach.

“Van de platenmaatschappij kregen we 50.000 gulden als voorschot voor een veredeld sinterklaasgedicht dat we in één avondje hadden geschreven. Uiteindelijk stonden we handtekeningen te krabbelen op schooltassen.”

Maar Abbring genoot niet echt van het succes. “Ik merkte dat Arjen die vlaag van roem veel fijner vond dan ik. Ik werd een beetje depressief van die optredens in plattelandsdiscotheken.”

 

 

 

BuzzE

 

 

Meer DenD