Abonnees juice-memberclub Yvonne Coldeweijer boos: ‘Voel me opgelicht’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer kondigde eind april groots aan dat ze alleen nog gaat ‘juicen’ voor een ‘kleine, exclusieve club mensen’. Maar nu, ruim een maand later, reageren abonnees teleurgesteld. ,,Heb ik iets gemist? Ik krijg geen juice!”, luidt het.

In een video op haar Instagramkanaal Life of Yvonne maakte Yvonne Coldeweijer bekend dat ze ‘een speciale juice-memberclub’ start. Wie op de hoogte wil zijn van de laatste roddels, moet wel een abonnement nemen van 8,95 euro in de maand. Maar, zo beloofde Coldeweijer: ,,De juice wordt leiper dan ooit. Scoops staan voor je klaar.”

‘Leipe juice’

Yvonne adviseerde haar volgers om ‘er heel snel bij’ te zijn, omdat ze de club klein wil houden. ,,Voordat ik besluit je geen toegang meer te geven”, zei ze. ,,Want hoe kleiner de club, hoe meer leipe juice ik kan delen.”

Boze abonnees

De eerste maand werden ruim 4700 mensen lid van de juice-memberclub, maar inmiddels hebben ook weer tweehonderd mensen hun abonnement opgezegd. Waarom? In de reacties op het kanaal schrijven abonnees dat ze teleurgesteld zijn over de ‘matige juice’ die Yvonne deelt. ,,Heb ik iets gemist? Ik krijg geen juice! Toch aardig wat geld betaald”, schrijft iemand. Een ander stelt dat je beter naar de winkel kan gaan om een van de weekbladen te kopen. ,,Ik mag hopen dat er deze maand wat juice komt, want ik kan nu beter een Story of een Party kopen. Dan heb ik tenminste juice en ben ik goedkoper uit. Echt niet ok dit!”

‘Voel me opgelicht’

Het account Life of Yvonne is veranderd in een privéaccount en volgens abonnees is Coldeweijer op dat account veel actiever. ,,Op haar eigen account gaat ze vrolijk verder met posten. Alweer een nieuw bericht? What the f***?”, schrijft een volger verbaasd. ,,Precies, leuk zwembad van ons geld. Voel me beetje opgelicht. Zie bijna geen juice”, reageert een ander.

Winactie

Ook beloofde Coldeweijer een 5-daagse reis naar Ibiza weg te geven als ‘extra bedankje’ voor de support van haar abonnees. Ze zou de winnaar in mei bekendmaken, maar het is nog steeds niet duidelijk wie de reis heeft gewonnen.

Reactie Yvonne

Inmiddels heeft Yvonne een reactie gegeven. Wat blijkt? Haar juicebeker is leeg. ,,Ik heb altijd juice gepost over de meest bekende Nederlanders, maar je weet dat dat er niet zoveel zijn. En helaas is er over hen gewoon geen juice op dit moment”, schrijft ze in een bericht in haar juice-memberclub. ,,Het is komkommertijd.”

Yvonne heeft daarom besloten drie keer in de week een bericht te posten met juice die ze in het verleden heeft ontvangen. ,,Maar toen niet durfde/wilde/kon posten”, legt ze uit. ,,Als er zich wel recente juice over een echte BN’er voordoet, post ik die natuurlijk meteen. Vind je dit niet genoeg en wil je geen lid meer zijn? Meld je dan af.”

DenD wil uw mening weten

Is de juice van Yvonne Coldeweijer opgedroogd?

Tags

YVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck