Abrupt einde aan Op1-duo Talitha Muusse en Sven Kockelmann

Op1
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Er is een abrupt einde gekomen aan de zondagavonduitzending van Op1. Dit betekent ook dat het duo dat deze uitzending presenteert, Sven Kockelmann en Talitha Muusse, niet meer samen te zien zullen zijn.

Sven en Talitha verdwijnen dus van de buis op zondagavond. Toch heeft de KRO-NCRV laten weten enthousiast te zijn over de combinatie van Sven en Talitha. Zijn gaan met NPO in gesprek over verdere mogelijkheden met het tweetal.

Einde?

Het was al direct bekend dat het zou gaan om een tijdelijke klus voor Sven en Talitha. De zondagaflevering van het programma zou tot de verkiezingen duren.

Waar de meeste kijkers thuis razend enthousiast waren over Kockelmann, werden de presentatiekunsten van Talitha niet bepaald goed ontvangen. Kijkers thuis bekritiseerden haar stijve houding, en klaagden over het feit dat zij gasten niet liet uitpraten.

De 29-jarige presentatrice maakte bij Op1 haar debuut en werd direct voor de leeuwen gegooid. In een interview met BNR onthulde Muusse dat zij zó zenuwachtig was voor haar eerste klus, dat zij vlak voor de uitzending bijna flauwviel…

Tags

OP1SVEN KOCKELMANNTALITHA MUUSSE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie