Absurde details van brute overval op gezin Zahavi

Zahavi
Door: Lies Jansen
10-05-2021

De schrik zat er goed in voor voetballer Zahavi. De spits van PSV was afgelopen zondag onderweg naar een wedstrijd tegen Willem II, toen zijn gezin thuis op brute wijze werd overvallen. Zahavi had contact met zijn vrouw toen de overvallers in huis waren.

Zahavi belde met zijn vrouw tijdens overval

Dat maakte het Eindhovens Dagblad bekend. Zahavi bevond zich in de spelersbus toen zijn vrouw hem belde. De overvallers waren op dat moment nog in huis. Eén van de overvallers had zich voorgedaan als pakketbezorger. De overvallers waren in totaal met twee man. 

Vastgebonden en mishandeld

Na de overval werden enkele brute details bekendgemaakt. Zo zou een van de kinderen van Zahavi zijn geslagen tijdens de overval. Daarnaast is het haar van de vrouw van Zahavi afgeknipt, aldus Het Parool. De vrouw zou overigens zijn vastgebonden, maakte bronnen aan het AD bekend. 

De voetballer van PSV keerde direct terug naar huis, toen hij in de spelersbus werd gebeld door zijn vrouw. Bij thuiskomst was er al veel politie aanwezig. Gisteren is de politie een buurtonderzoek gestart. 

Luxueuze woning

In 2020 begon de Israëlische voetballer bij PSV. Hier vestigde hij zich in een luxueuze villa in Amsterdam. De villa stond eerder te koop voor 3.800.000 miljoen euro. Echter, besloot Zahavi de woning te huren. Dit doet de voetballer voor 12.000 euro per maand.     

TAGS

Meer DenD