AC Milan gaat samenwerken met Jay-Z

Door: DitjesDatjes
09-07-2020

De Italiaanse voetbalclub AC Milan gaat samenwerken met Roc Nation, het platenlabel van de wereldberoemde rapper Jay-Z. De samenwerking komt vooral te bestaan uit culturele evenementen, muziekprogrammering en het activeren van creativiteit. Ook ‘merkversterking’ en commerciële inkomsten zijn voor beide partijen een belangrijke reden om samen te werken.

“Deze samenwerking tussen AC Milan en Roc Nation brengt twee krachtige organisaties samen, die sterke waardes vertegenwoordigen”, zegt directeur Ivan Gazidis van Milan. “Samen strijden we voor inclusiviteit en progressiviteit. Ik ben hier heel enthousiast over.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Italiaanse club en het platenlabel van Jay-Z organiseerden enkele weken geleden samen al het concert ‘From Milan with Love’. Artiesten gaven vanuit hun huis een gezamenlijk concert, dat online werd gestreamd. Ook kwamen andere beroemdheden aan het woord, zoals voetballer Thierry Henry en tennisser Jannik Sinner. De opbrengst van het online-concert ging naar de mensen die zijn getroffen door het coronavirus.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD