Nu tijd voor een baby voor Sven en Naomi?

Sven Kramer en zijn vriendin Naomi
Door: DitjesDatjes
29-04-2018

Naomi van As schreeuwt in het schaatsstadion van het Zuid-Koreaanse Pyeongchang haar levenspartner en grote liefde Sven Kramer naar de Olympische overwinning op de 5 kilometer.

Hij ging voor een gouden plak op 5000 meter én 10 kilometer. Alles winnen is Sven zijn ultieme doel. Een mooi stel die twee: Nederlands beste schaatser ooit en de beste hockeyster aller tijden samen. Maar de 10 kilometer werd een deceptie. Is het nu tijd voor een liefdesbaby?

Sven Kramer
Sven Kramer

Zelfs na de komende Olympische krachtmeting en in totaal 28 gouden plakken bij WK’s verder, zegt Sven nog niet klaar te zijn met wedstrijdschaatsen. Hij heeft aangekondigd dat hij minimaal nog twee jaar wil doorgaan.

Misschien komt het er nog van: een ‘normaal’ privé- en gezinsleven in Huize Kramer & Van As?

Vast staat dat Sven zijn ‘schaapjes op het droge heeft’. Zakenblad Quote schat dat zijn vermogen zelfs oploopt tot €10 miljoen. Daarmee is Kramer de rijkste schaatser ooit! Onder de rook van Amsterdam heeft Kramer volgens de website Bekende Buren aan de rivier De Amstel een boerderijtje (met hooiberg en schuren) gekocht – zonder hypotheek – voor €2.125.000. Maar hij zou ook nog een appartement bezitten in Amsterdam en een huisje langs de golfbaan in Friesland.

Sven Kramer en zijn vriendin Naomi
Sven Kramer en Naomi van As

Van echt ‘genieten’ was tot dusver geen sprake. Het leven van Sven en Naomi is al jaren een complete heksenketel. Trainen, wedstrijden, sponsorverplichtingen, media, reizen en rusten. Tweehonderd dagen per jaar is Sven op pad! Vakanties zijn kort en van een leven met feestjes, drank en lekker veel eten kan al helemaal geen sprake zijn.

Het babygeluk lonkt trouwens ook. Naomi wordt er vaak naar gevraagd en speculaties zijn er volop. Tot dusver was het loos alarm. „Op dit moment past het niet in onze levensstijl dus hebben we er nog even geduld mee”, vertelde Naomi in een interview.

De hockeyster is trouwens altijd zeer openhartig. Ook toen ze door de LINDA naar haar seksleven met Sven werd gevraagd, bijvoorbeeld tijdens een toernooi. „Het kan ook gewoon niet, omdat we elkaar niet zien. En als we een andere wedstrijd hebben, zitten we meestal ook in een hotel. Ik ben dan gewoon helemaal met het toernooi bezig. Seks komt wel weer als we thuis zijn.”

 

Meer DenD