Achternaam Yolanthe nu al gewijzigd?

Door: DitjesenDatjes
15-08-2019

De eerste beelden van de nieuwe politieserie DNA zijn vandaag vrijgegeven. Loes Haverkort, Belinda van der Stoep en Yolanthe Sneijder-Cabau spelen hoofdrollen in die serie. Al wordt de volledige naam van Yolanthe niet genoemd. Zij wordt aangekondigd als Yolanthe Cabau.

Achternaam

Op Instagram had ze haar naam al veranderd van Sneijder-Cabau naar Cabau, maar nu blijkt ze die maatregel dus ook te hebben doorgevoerd binnen haar vakgebied. Het lijkt erop dat ze niet langer bij de achternaam die ze heeft overgenomen van Wesley genoemd wil worden.

Relationele uitdagingen

In de serie speelt Yolanthe een stoere rechercheur die moordzaken oplost. Maar tegelijkertijd worstelen Yolanthe en de andere vrouwelijke personages met hun liefdesleven. Shownieuws omschrijft het als volgt: ,,DNA draait om de vrouwen en hun relaties. Vrouwen die midden in het leven staan en met herkenbare dilemma’s worstelen. De balans tussen werk en privé, exen die je niet kunt loslaten, werk dat je niet kunt loslaten, seks met foute mannen, seks met foute vrouwen, de zoektocht naar Mr. (of Mrs.) Right en als je die eenmaal hebt, het vasthouden daarvan.” Ze sluiten af met: ,,Allemaal staan ze voor hun eigen relationele uitdagingen.” Voor Yolanthe is deze rol perfect, want als er iemand de laatste tijd relationele uitdagingen heeft gehad, is zij dat wel.

Huwelijk

Het huwelijk van Wesley Sneijder en Yolanthe gaat namelijk niet goed. De twee maakten in het voorjaar bekend problemen te hebben en zijn sindsdien nauwelijks nog samen gezien. Terwijl Yolanthe in Nederland verblijft samen met zoontje Xess Xava, is het niet duidelijk waar Wesley is. Enkele weken geleden maakte hij de Utrechtse wijk Zuilen nog onveilig toen hij midden in de nacht een auto van een ouder echtpaar vernielde.

Meer DenD