Acteur Billy Miller overleden: ‘Ex-collega Meghan Markle’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Amerikaanse acteur Billy Miller is vrijdag op 43-jarige leeftijd overleden. Miller is bekend door zijn rollen in soaps als General hospital en Suits. En waar andere acteurs geschokt reageren op het verdrietige nieuws, blijft zijn ex-collega Meghan Markle stil.

Het overlijden van Billy Miller werd bevestigd door zijn manager aan entertainmentwebsite Variety. Over de doodsoorzaak zijn geen specifieke uitspraken gedaan. Wel staat er in de verklaring van zijn management dat Miller kampte met manische depressie. De acteur stierf twee dagen voor zijn 44e verjaardag.

Ex-collega Meghan Markle

Miller speelde van 2015 tot 2019 in vijf afleveringen van de populaire serie Suits. Veel Suits-collega’s laten van zich horen op social media. ,,Heel verdrietig nieuws voor de hele familie Suits”, schrijft een collega op X, het voormalige Twitter. ,,Ik ben een keer met Billy naar huis gevlogen. We hebben een geweldige tijd gehad en een band opgebouwd tijdens de vijf uur durende vlucht, die leek alsof het binnen enkele minuten voorbij was. Een grappige, slimme, vriendelijke, zachtaardige man.”

‘Meghan blijft stil’

Toen Miller in Suits speelde, werkte hij onder meer samen met Meghan Markle. Miller speelde de broer van hoofdadvocaat Harvey Spectre en Meghan speelde Rachel Zane in de serie. Er werd dan ook verwacht dat Meghan wat van zich zou laten horen, maar dit heeft ze vooralsnog niet gedaan. ,,Meghan Markle blijft stil na de dood van acteur Billy Miller”, luidt het onder meer in Daily Mail.

Invictus Games

Meghan was afgelopen weekend samen met prins Harry bij de zesde editie van de Invictus Games, die dit jaar in Düsseldorf plaatsvond. Prins Harry werd emotioneel in zijn toespraak tijdens de slotceremonie en Meghan stond naast hem in een blauwgroene jurk van Cult Gaia ter waarde van duizend dollar.

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck