Acteur Ezra Miller aangeklaagd om inbraak in Vermont

Door: DitjesDatjes
09-08-2022

De omstreden Amerikaanse acteur Ezra Miller is in de staat Vermont aangeklaagd om inbraak. Op 1 mei kreeg de politie in de plaats Stamford van omwonenden de melding dat er zou zijn ingebroken in een woning waar niemand thuis was, meldt Variety.

De politie stelde vast dat er een aantal flessen alcohol was gestolen en deed onderzoek, waarna het besloot dat Miller aangeklaagd kon worden voor inbraak. De politie vond Miller afgelopen zondagavond (lokale tijd) en gaf de acteur een dagvaarding om op 26 september in de rechtbank te verschijnen.

Miller, die zich identificeert als non-binair en met ‘hen’ of ‘hun’ aangesproken wil worden, kwam het afgelopen jaar vaker in opspraak. De acteur werd twee keer aangehouden in de Amerikaanse staat Hawaii. Ook wordt de acteur door verschillende vrouwen wereldwijd beschuldigd van misbruik.

Miller vertolkt de hoofdrol in de film The Flash, een superheldenfilm die naar verwachting in 2023 uitkomt. Ook speelde de acteur een belangrijke rol in de Fantastic Beasts-filmreeks.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD