Acteur Levi van Kempen wil carrière maken in Amerika

Na het vertrek van Buddy Vedder en het ontslag van Robin Martens ziet het er naar uit dat ook Levi van Kempen in de toekomst afscheid zal nemen van Goede Tijden, Slechte Tijden.

Afgelopen maand maakte Levi zijn debuut in de wereldberoemde Amerikaans talkshow van Dr. Phil. Een bevriende producer in Los Angeles belde hem op om te vragen of hij hem kon helpen. Levi moest voor de talkshow-host een fraudeur traceren.

Dr. Phil is tevreden

Hij ging op onderzoek uit. ,,Het allerleukste was hoe Dr. Phil mij introduceerde: ,Onze Nederlandse producer en verslaggever Levi van Kempen!'”, liet hij Weekend weten.

Het Amerikaanse avontuur was een succes en smaakt naar meer. ,,De productie van Dr. Phil is enthousiast en tevreden. Ik kom er net vandaan en heb goede gesprekken gehad. Zij maken ook nog andere programma’s. Het zou mooi zijn als er wat meer uit komt.

Rijker

De GTST-ster is een ervaring rijker en zeker niet rijker geworden. ,,Ik zie het als werk. Een Amerikaans budget is groter dan we in Nederland gewend zijn maar je bent niet na een klusje ineens superrijk.”

Levi heeft zijn peilers wel op het buitenland gezet maar heeft dus nog een beetje geduld nodig. Tot die tijd is hij gewoon nog op Nederlandse bodem, in GTST, te bewonderen.