Acteur Walt Klink heeft hoofdrol in serie met Kiefer Sutherland

Door: DitjesDatjes
17-05-2022

De Nederlandse acteur Walt Klink heeft een hoofdrol bemachtig in een grote nieuwe Amerikaanse serie. De 19-jarige Klink zal binnenkort te zien zijn in de serie Rabbit Hole naast 24-ster Kiefer Sutherland.

Dat heeft zijn management bekendgemaakt op de openingsdag van het Festival van Cannes. In Rabbit Hole speelt Sutherland een topspion die wordt beticht van een moord. Klink speelt de rol van ‘The Intern’. Meer is niet bekendgemaakt over het personage van de Nederlandse ster. Andere grote rollen zijn er voor Charles Dance (Game of Thrones) en Rob Yang (Succession).

De opnames van de serie, die wordt gemaakt voor streamer Paramount, gaan deze week van start in Toronto. Het is de bedoeling dat Rabbit Hole eind 2022 al te zien zal zijn.

Het is de derde grote rol van Klink in een buitenlandse serie in korte tijd. Eerder speelde de tienerster al in de Scandinavische serie Arctic Circle en de nog te verschijnen BBC/Amazon-serie The English, met Emily Blunt. De acteur brak in Nederland door dankzij zijn rol in de videoclip Smoorverliefd van rapper Snelle.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD