Actrice die Máxima gaat spelen ondergaat transformatie

Actrice die Maxima gaat spelen ondergaat transformatie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Argentijnse actrice Delfina Chaves kruipt in de rol van koningin Máxima in de nieuwe Videolandserie Máxima. En om meer op de koningin te lijken, is ze een transformatie ondergaan.

De serie Máxima vertelt het verhaal van Máxima en wordt gedraaid in Argentinië, New York, Spanje en Nederland. Delfina, een voor Nederland onbekende actrice, kruipt in de rol van de koningin. Toch is Delfina in het buitenland zeker geen onbekende naam. Op Instagram heeft ze maar liefst 1,2 miljoen volgers en eerder was ze te zien in de films Edha, Rap Battlefield, Ringo en The Secret of the Greco.

‘Geweldig’

Delfina kan zich nu al inleven in haar rol. ,,Toen Máxima voet zette op Nederlandse bodem, noemde men haar de afgeleide van twee mannen. Wie ze was en wat ze van het leven verlangde, werd door de buitenwereld toegeschreven aan ofwel haar vader en daarna haar prins. Ik vind het geweldig dat de serie nu haar verhaal vertelt, vanuit haar standpunt”, zei Delfina vorige maand in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Transformatie

Om zich nóg beter in te kunnen leven in haar rol als Máxima, heeft Delfina een transformatie ondergaan. Ze heeft haar bruine lokken in dezelfde kleur geverfd als Máxima. ,,Nieuwe kleur”, schrijft Delfina op Instagram bij een aantal foto’s van het resultaat. Onder haar bericht kan de actrice op een hoop complimenten rekenen. ,,Prachtig”, reageert een volger. En een ander: ,,Wat een verandering!”

Tags

KONINGIN MÁXIMAMÁXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck