Actrice Fatma Genc gestrand op Bali

Door: DitjesDatjes
28-11-2017

DENPASAR – Actrice Fatma Genc is een van de Nederlanders die vastzitten op Bali. Al dagen staat vulkaan Agung op uitbarsten en door de as die uit de vulkaan komt, blijft het vliegveld op het Indonesische eiland gesloten. De 29-jarige Genc snapt niet dat ze als gestrande reiziger weinig hoort van de reisorganisaties. “Van KLM en Corendon krijgen we geen enkele informatie”, vertelt ze.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De actrice, die in het verleden onder meer in Spangas speelde, is op Bali voor haar boekpresentatie. Onder de gestrande reizigers heerst grote verwarring, vertelt Genc. Zo zit haar moeder, die naar Bali wilde komen sinds zondag vast op Singapore en kreeg haar vriend dinsdagochtend, een halve dag voor zijn vlucht van Bali naar Nederland, zonder verdere uitleg een nieuw vliegticket voor 2 december in zijn mailbox. Haar moeder heeft volgens Genc een fijn hotel gekregen maar heeft geen idee waar ze aan toe is.

,,Wij begrijpen dat het vliegveld dicht moet en dat er geen vluchten gaan, maar wat wij niet begrijpen is de chaos bij KLM”, zegt Genc. “Alle informatie die wij hebben over de vluchten, de vulkaan, de impact, de mogelijke duur en alternatieven weten wij omdat wij dat zelf hebben uitgezocht.”

Het internationale vliegveld van Denpasar blijft nog een dag langer gesloten vanwege de as die uit de vulkaan Agung komt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD