Actrice koestert warme band met Rachel Hazes: ‘We waren direct verliefd’

Rachel heeft liefdesrelatie met actrice
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Rachel Hazes wordt door andere BN’ers vaker door het slijk gehaald dan omarmd, iets wat actrice Touriya Haoud niet kan begrijpen. Zij heeft een bijzondere band met Rachel. ,,We waren meteen verliefd op elkaar.”

Touriya Haoud wordt de afgelopen tijd geregeld gespot met Rachel Hazes. De twee hebben elkaar een jaar geleden ontmoet. In gesprek met weekblad Weekend vertelt Touriya er alles over. ,,Ik heb Rachel een jaar geleden ontmoet bij haar zaak in Amstelveen. Ik wist eerst niet wie zij was, we raakten gewoon aan de praat toen ik met mijn kinderen bij de theebar stond.”

‘We waren meteen verliefd’

Touriya voelde meteen een diepe connectie met Rachel, en dat bleek wederzijds te zijn. ,,Rachel en ik waren meteen verliefd op elkaar. Ik dacht: wát een lieve vrouw. Recht door zee, geen bullshit, gewoon echt.”

De twee vrouwen konden het zo goed met elkaar vinden, dat Rachel direct het nummer van Touriya vroeg. ,,En zei: ‘Als je iets nodig hebt, laat het me weten. Ik weet dat je hier alleen bent, je kunt me altijd bellen.’ Later vertelde ze: ‘Ik ben de vrouw van André Hazes senior.”’

Touriya kende Rachel en André niet

Hoewel heel Nederland Rachel kent en ze voortdurend voorbijkomt in de media, had Touriya geen idee wie ze was. ,,Nee, dat wist ik niet. Ik ben meer van de Johnny de Mol en Katja Schuurman”, legt ze uit. En haar zoon André? Die kende Touriya ook niet! ,,Vervolgens vertelde Rachel me over haar zoon, van wie ik natuurlijk ook niet wist wie dat was. Ze heeft ons niet proberen te koppelen, haha. Had gekund natuurlijk.”

Touriya vertelt dat ze op dit moment geen relatie heeft. ,,Er is helemaal niemand in mijn leven momenteel. Ik ben alleen maar aan het werk geweest, dus mijn liefdesleven staat op een nulpunt.” Gelukkig haalt ze veel liefde uit de vriendschap met Rachel.

Tags

André HazesHazesRachel HazesTouriya HaoudVerliefd

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie