Actrice overleden uren nadat crimineel nieuwe liefde bekend maakt

Actrice Paula Williamson (38) is zondag dood gevonden in haar huis in Engeland. Britse media melden dat de vrouw waarschijnlijk gestorven is aan een overdosis drugs en dat er sporen van cocaïne bij haar lichaam werden gevonden. De actrice, die bekend is van Coronation Street, is overleden vlak nadat haar ex-man bekend maakte een nieuwe relatie te hebben. En ook haar man is een beroemdheid.

Drugs

Hij is geen acteur, zanger of sportlegende, maar een misdadiger. Hij wordt ook wel de ‘meest gevaarlijke crimineel van Groot-Brittannië’ genoemd. Zaterdag maakte Charles Bronson (66) bekend dat hij wil trouwen met zijn nieuwe vriendin, de 63-jarige Joan. Die avond ging Paula stappen, maar in de nacht van zaterdag op zondag werd zij volgens The Sun uit een nachtclub gezet. Ze was onder invloed van verdovende middelen. De volgende ochtend werd haar levenloze lichaam door haar nieuwe partner gevonden. De hulpdiensten kwamen, maar het mocht niet meer baten.

Isolatie

In 2017 trouwde de actrice met Charles Bronson. Bijzonder, want Bronson zat destijds in de gevangenis en heeft in totaal meer dan de helft van zijn leven in de gevangenis doorgebracht. In 1974 werd hij veroordeeld voor een gewelddadige overval, vervolgens was hij betrokken bij verschillende gijzelingsacties en tijdens zijn gevangenschap heeft hij bewakers en medegevangenen aangevallen. In totaal heeft hij 22 jaar in de isolatie gezeten en heeft hij de binnenkant van 120 verschillende gevangenissen gezien.

De politie start geen uitgebreid onderzoek naar haar dood, want er zouden geen verdachte omstandigheden zijn.