Acts uit binnen- en buitenland naar Rotterdam voor ICONS Live

Door: DitjesDatjes
27-01-2022

Het Kasteel in Rotterdam, doorgaans de thuishaven van voetbalclub Sparta Rotterdam, verandert komende zomer in een muzikaal theater voor de concertreeks ICONS Live. Van 3 tot en met 5 juni zullen diverse nationale en internationale artiesten optreden in het stadion, maakte de organisatie donderdag bekend.

Onder anderen 2 Unlimited, Blackstreet, Ja Rule & Ashanti, Martin Solveig, Paul Elstak, CH!PZ en Snollebollekes zullen tijdens de diverse optredens te zien zijn. Iedere dag is er een ander thema. Op vrijdag 3 juni wordt er afgetrapt met een avond vol guilty pleasures. Zaterdagavond staat in het teken van housemuziek en zondag wordt er afgesloten met R&B.

De verschillende optredens worden volgens de organisatie als één complete show neergezet. De combinatie van nationale en internationale acts die nog niet in Nederland zijn geweest, lange tijd niet in Nederland hebben opgetreden of überhaupt nooit samen hebben gespeeld, maakt de concerten volgens de organisatie uniek.

Clayton Fredrik en Martin Ruben, die ook al drie jaar de creative directors van de 3FM Awards zijn, hebben bewust gekozen om het evenement nu aan te kondigen. “We willen niet langer wachten en nemen daarom het heft in eigen handen. De artiesten en de mensen achter de schermen staan in de startblokken om te laten zien waar ze goed in zijn en het behoeft geen betoog dat het publiek ook wel weer toe is aan een mooie reeks concerten”, zeggen zij in een verklaring. “We zijn daarbij bijzonder blij met de prachtige locatie in Rotterdam.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD