Ad Visser irriteert Op1-presentatrice door dragen van zonnebril

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ad Visser wilde donderdagavond tijdens talkshow Op1 absoluut niet zijn zonnebril afzetten. Zelfs niet na aandringen van Carrie ten Napel. Dit wekte ergernis op bij de presentatrice. Ze begreep niet waarom hij met een zonnebril op in de uitzending zat….

Zonder bril ziet Ad Visser vrijwel niets. Op de middag vóór de uitzending is de presentator op zijn bril gaan zitten en was dus stuk. Zijn enige reservebril was de zonnebril die hij droeg.

‘Waarom bril op?’

,,Heel even Ad, voordat we het over Phil Collins gaan hebben: waarom heb jij je bril op? Het ziet er heel cool uit, maar…” begint Carrie ten Napel tegen Ad. ,,Ja, vind je niet?” antwoordt Visser. ,,Ik vond het ook wel heel cool, maar het is helaas een wat pijnlijke situatie. Ik ben vanmiddag nog op mijn echte bril gaan zitten en de enige reservebril met geslepen glazen die ik heb, is deze. Dus ik heb of de optie om helemaal niets te zien of deze. Dan kies ik voor deze.”

Doorvragen

Toch wil Carrie eigenlijk dat Ad zijn zonnebril af doet en vraagt erop door: ,,Want, wat als je hem afzet?” Ad antwoordt: ,,Dan zie ik niks”. Carrie: ,,Dan zie je niks… Maar op zich ken je ons wel en kun je je ons ook voorstellen. Misschien vinden de mensen thuis het wel fijner om jou gewoon zonder bril te zien.” Ad reageert: ,,Dat kan ik me nauwelijks voorstellen. Ik wil het graag zo houden als je het niet erg vindt.” Ten Napel antwoordt geërgerd: Nou, goed, prima. Wat jij wil. Dan gaan we het hebben over Phil Collins…”

Op Twitter zijn de meningen verdeeld over Ad zijn actie. Lees de reacties hieronder:

https://twitter.com/Rechtse_Hbo_er/status/1436078715394564102

Tags

AD VISSERCARRIE TEN NAPELOP1

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie