Adam Curry op z’n knieën voor Tina

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Adam Curry heeft zijn vriendin Tina Snider ten huwelijk gevraagd. Volgend voorjaar moet de grote dag plaatsvinden.

Orkest

,,Tijdens onze vakantie in Italië heb ik Tina vorige week woensdagavond gevraagd mijn vrouw te worden. Heel officieel: op mijn knieën, met een ring in mijn hand”, vertelt de ex van Patricia Paay aan Story. ,,En terwijl een live orkest de titelmuziek van Love Story speelde, zei ze ‘ja’. Het stel was op was op vakantie in de plaats Mistral in Bellagio, aan de oever van het Comomeer.

Tina vermoedde niets, en het aanzoek kwam dan ook als een complete verassing.  ,,Omdat ik wist dat Tina en ik rond deze periode met vakantie naar Italië zouden gaan, en het Comomeer natuurlijk een sprookjesachtige plek is, voelde ik aan alles dat het daar moest gaan gebeuren.”

Achterzak

Adam Curry heeft zijn best gedaan geen argwaan te wekken bij Tina, en liet haar daarom zelf het restaurant reserveren. ,,Wat ze niet wist, is dat alles allang geregeld was met de restaurantmanager.” Ze kregen de beste tafel met het mooiste uitzicht over het meer. ,,De ring brandde letterlijk in mijn achterzak. Het was Tina zeker opgevallen als ik een jasje had gedragen, zodoende zat ik was vreemd schuin op mijn stoel, maar gelukkig voel het haar niet op.”
Tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht vroeg Adam Tina ten huwelijk. ,,Tina was volkomen verrast, maar zei gelukkig volmondig ‘ja’. Wat ik op dat moment voelde, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Ik was zo volmaakt gelukkig.”

Voor allebei wordt het hun derde huwelijk. Adam was eerder getrouwd met Patricia Paay en Micky Hoogendijk. ,,Met deze fantastische vrouw wordt ik oud!”, weet Adam eindelijk zeker.

https://www.instagram.com/p/BnpKQDQHbT5/

Tags

ADAM CURRYPATRICIA PAAYTROUWENVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck