Adam Levine bedankt voor kritiek Super Bowl

LOS ANGELES – Maroon 5-frontman Adam Levine is dankbaar voor de kritiek die de band zondag kreeg op het optreden tijdens de pauze van de Super Bowl. “We bedanken onze critici die ons altijd pushen om het beste uit onszelf te halen”, reageert de zanger op de feedback op het ‘saaie’ optreden op Instagram.

Hoewel de Amerikaanse media niet te spreken waren over de show, is Adam zelf wel blij met wat de band heeft neergezet. “We bedanken het universum voor deze historische kans op te treden op het grootste podium van de wereld.” Ook deelt de frontman een aantal woorden die bij hem naar bovenkwamen toen ze werden gevraagd voor de halftime show. “Vergeef, lach en onthoud”, staan onder meer op het lijstje van meer dan twintig woorden.

Op de show van Levine en zijn bandleden was op voorhand al kritiek. Verschillende sterren riepen Maroon 5 op de show te boycotten vanwege het optreden van American footballspeler Colin Kaepernick. De sporter knielde tijdens het Amerikaanse volkslied als stil protest tegen discriminatie en politiegeweld. De sporter komt sindsdien niet meer bij de NFL aan de bak.

 

BuzzE