‘Adele dist Meghan Markle’

Adele moet die vieze jam niet van Meghan Markle
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Meghan Markle heeft onlangs een lifestylemerk gelanceerd en heeft naar verschillende beroemdheden een pot jam gestuurd. Adele ontving een jam, maar zou deze weer terug hebben gestuurd…

Meghan Markle zou vijftig potten van haar American Riviera Orchard-aardbeienjam naar vrienden en beroemdheden hebben gestuurd als onderdeel van haar lancering. Een aantal mensen hebben hun dankbaarheid uitgesproken op social media, maar er gaan geruchten dat niet iedereen blij was met de jam.

Volgens een insider heeft Adele de jam teruggestuurd naar Meghan. Waarom? ,,Het roept vragen op over de verwachtingen van Meghan om haar te steunen”, vertelt de bron aan Britse media.

Bespot

Eerder werd Meghan nog bespot door Buckingham Palace. Het Instagram-account van Buckingham Palace Shop deelde een video waarin reclame werd gemaakt voor een koninklijk aardbeienjam. In de video was te zien hoe iemand de jam op een scone, een beschuitbol en ​​een croissant smeerde.

‘De borden vliegen’

Volgens volgers kon het geen toeval zijn. ,,Wacht! Heeft Buckingham Palace net subtiel mevrouw Montecito getrolld?”, luidde het onder het filmpje. ,,De borden vliegen in Montecito”, reageerde een andere bron, die vermoedde dat de actie Meghan behoorlijk kwaad had gemaakt. Meghan staat namelijk onder enorme druk om haar merk en de kookshow te laten slagen. ,,Meghan en Harry hebben te veel uitgegeven en leven een levensstijl boven hun stand. Als ze dit niet omdraaien, kunnen ze zelfs arm worden”, zei een insider al eerder.

Tags

MEGHAN MARKLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck