Adele: ‘Dit boek veranderde mijn leven’

Adele
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Adele deed haar volgers een tijd geleden al versteld staan toen ze een foto van zichzelf deelde. De Britse zangeres is kilo’s afgevallen en lijkt volgens sommige fans niet eens meer op zichzelf. Maar ze werkte niet alleen aan haar uiterlijk…

Ongetemd leven

In een post op Instagram die Adele dit weekend plaatste, schrijft de zangeres dat een boek haar leven heeft veranderd. Het gaat om ‘Untamed. Stop pleasing, start living’ van schrijfster Glennon Doyle. Dat boek is in het Nederlands verkrijgbaar onder de naam ‘Ongetemd leven.’ Het boek stimuleert vrouwen om zichzelf te leren kennen en te ontdekken wie ze écht zijn, zonder alle verwachtingen van de samenleving. Een eyeopener voor veel vrouwen zo blijkt, want het boek is een bestseller. Op haar Instagram vertelt Adele waarom ze zoveel aan het boek had.

Nieuwe inzichtingen

,,Dit boek schudt je brein en laat je ziel schreeuwen”, schrijft Adele bij een foto van de cover van het boek. ,,Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer in mijn lichaam zit.” De zangeres beweert dat ze nieuwer inzichten heeft gekregen door het boek. ,,Ik dacht dat we allemaal bestemd waren om gestrest te zijn en onzelfzuchtig als een Disney-karakter.”

Veel mensen hebben gereageerd op haar post en laten weten het boek ook te willen lezen. Maar ook zijn er veel mensen die hadden gehoopt dat Adele nu eindelijk iets zou schrijven over een nieuw album. Het is namelijk al een aantal jaar geleden dat Adele nieuwe muziek heeft uitgebracht en fans worden ongeduldig.

https://www.instagram.com/p/CD4-gPAgkDl/

Tags

ADELEAFGEVALLENBOEKGEWICHT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck