Scheiding Adele eindelijk rond

Adele
Door: Eva Steins
22-01-2021

Adele en haar ex-man Simon Konecki hebben hun scheidingspapieren ondertekend. Hoewel het stel al een lange tijd gescheiden van elkaar leefden, heeft de zangeres de breuk nu definitief gemaakt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens US Magazine werkten de zangeres en haar ex met een mediator om de breuk zo soepel mogelijk te laten verlopen. In 2011 kreeg de zangeres een relatie met de zakenman en kregen ze na een jaar samen hun eerste zoontje Angelo. In 2017 trouwde Adele in het geheim met de vader van haar kind.

Uit elkaar

In april 2019 maakte een woordvoerder van de zangeres bekend dat Adele en Simon besloten hadden om er een punt achter te zetten. ,,Ze zijn vastbesloten hun zoon samen liefdevol op te voeden”, liet de woordvoerder weten.

Simon en Adele kozen ervoor geen advocaten te betrekken bij hun breuk. Ze hebben de overeenkomst die ze onderling hebben opgesteld ingediend bij een rechter, die na goedkeuring de scheiding officieel zal maken.

Single

Eerder gingen de geruchten dat Adele het erg gezellig zou hebben met rapper Skepta. Volgens bronnen zou het er ‘verhit aan toegaan’.

Adele ontkende in oktober vorig jaar een relatie te hebben met de rapper. Sindsdien zou zij genieten van haar vrijgezellenleven.

Sinds de breuk met haar ex-man in 2017 is Adele getransformeerd. Zo erg dat zelfs haar fans haar nauwelijks herkenden.

Adele was kilo’s afgevallen en liet haar korte bob uitgroeien tot lange golvende blonde lokken. Een nieuwe uitspraak werd de wereld in geworpen: Adele, is that you? De transformatie kon rekenen op een hele hoop positieve reacties.

LEES OOK:

VIDEO: ‘Adele dunner dan ooit’

Meer DenD