Adele gaat Saturday Night Live presenteren

Door: DitjesDatjes
18-10-2020

Adele gaat volgende week Saturday Night Live presenteren. Dat maakte de zangeres zondagavond bekend op Instagram. Het is de eerste keer sinds het eind van haar tournee in 2016 dat de Britse weer in het openbaar te zien is. Ze is nu al zenuwachtig, laat ze haar ruim 30 miljoen volgers weten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Bloooooody hellllll. Ik vind dit zo spannend. Maar ook doodeng”, schrijft Adele. “Mijn eerste keer als presentator, en dan ook nog bij Saturday Night Live.” De zangeres laat weten dat weer meedoen aan het Amerikaanse comedy-programma iets is wat ze al heel lang wilde doen.

Ze heeft er ook echt zin in, bezweert de hit-zangeres. Ze wachtte op het juiste moment en dat is nu aangebroken. “Want als er ooit een tijd is geweest voor ons allemaal om jezelf in het diepe te gooien en er het beste van te hopen, dan is het wel in 2020, toch?”

Doorbraak

Adele laat weten dat het twaalf jaar geleden is dat ze voor het eerst als muzikale gast in Saturday Night Live te zien was. Voor haar bleek dat optreden de grote doorbraak in de Verenigde Staten.

Dat H.E.R. volgende week ook in het populaire en beruchte programma te zien is, maakt het voor Adele alleen maar leuker. Ze is een groot fan en kan niet wachten om H.E.R. live te zien optreden.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD