Adele heeft uitgespuugde kauwgom Céline Dion aan de muur hangen

Adele met kauwgom aan de muur
Door: Charlotte Wijnen
22-10-2021

Adele laat tijdens een interview haar ‘meest trotse bezit’ zien. De zangeres bezit namelijk een stukje kauwgom dat is uitgespuugd door haar idool Céline Dion. De kauwgom is ingelijst en Adele heeft het aan de muur in haar woning hangen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Kauwgom in fotolijstje

Adele ruilde haar leven in het Verenigd Koninkrijk in voor het zonnige Los Angeles. In een interview met Vogue geeft Adele een rondleiding door haar woning en neemt ze de tijd om wat vragen te beantwoorden.

Na de rondleiding door haar woning besluit Adele haar ‘meest trotse bezit’ te laten zien. Ze houdt het eerst achter haar rug om het spannend te houden en geeft het vervolgens aan de interviewer. Het is een fotolijstje met daarin een kauwgom. ‘Céline Dion’ staat erbij.

‘Het is mijn meest trotse bezit’

Adele kreeg het cadeau van haar goede vriend James Corden, die het op zijn beurt in handen wist te krijgen tijdens opnames van Carpool Karaoke. ,,Hij deed Carpool Karaoke met haar en wist dat ik groot fan ben”, legt Adele uit in een YouTube-interview met Vogue. ,,Dus liet hij haar haar kauwgom uitspugen in een stuk papier en lijstte dat vervolgens in.”

Dat Adele fan is van Dion bleek al in 2018 toen ze een concert van haar bezocht in Las Vegas. ,,Wat een show, een hoogtepunt in mijn leven”, zo schreef ze destijds op sociale media.

Ze is dan ook maar wat trots dat de uitgespuugde kauwgom in haar bezit is en er dagelijks naar kan kijken. ,,Het is mijn meest trotse bezit”, lacht Adele.

BuzzE

Meer DenD